Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sablare cu turbine instalatii automate
Brand
Turbotecnica Italia
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipamente de sablare cu turbine TURBOTECNICA Engineering S.R.L. Italia. Se ofera o gama completa de echipamente de sablare cu turbine capabile sa realizeze: Curatarea prin sablare a suprafetelor produselor turnate si laminate , stantate , debitate oxi-acetilenic sau sudate Curatarea prin sablare a suprafetelor vopsite , oxidate sau calaminate Curatarea prin sablare a matritelor folosite in industria sticlei, cauciucului, maselor plastice, etc Sablarea materialelor folosite in constructii (beton, marmura, etc.)
Instalatiile dotate cu control automat al operarii bazat pe automate programabile de ultima generatie lucreaza in circuit inchis avand sisteme de recuperare a agentului abraziv , echipamente de filtrare, lucrand fara generare de praf si la un nivel de zgomot extrem de redus, corespunzand in totalitate normelor de protectia mediului din CE.
Dintre tipurile de masini care se pot livra, mentionam:
Masini de sablare cu masa rotativa tip ALFA. Masa rotativa poate varia de la 500 la 2500 mm, respectiv cu o capacitate de incarcare de pana la 1500 Kg.
Masini de sablat cu tambur rotativ - tipuri TBG, TBA, GTFC. Sunt destinate sablarii pieselor mici si mijlocii in vrac. Acestea au tamburul executat din cauciuc pentru piese pana la 4 kg greutate sau din otel pentru greutati ale pieselor mai mari de 4 kg. Volumul incintei este cuprins intre 40 litri si 3000 litri iar capacitatea de incarcare este cuprinsa intre 100 kg si 3000 kg.
Masini de sablat cu carlig si transportor supendat - tipuri: DELTA, BETA, DELTAMATIC, TC. Sunt destinate sablarii pieselor care sunt agatate in carlig sau aranjate mai multe pe un suport ( sistem pom ). Acestea au cilindrul maxim de cuprindere a pieselor cu diametrul intre 600 mm si 2500 mm , respectiv inaltimea cuprinsa intre 1000 mm si 3500mm.
Masini de sablat cu pat de role (roll-gang ) tip GAMMA . Sunt destinate sablarii tablelor si profilelor. Acestea pot sabla in gama standard piese cu latimi cuprinse intre 500 mm si 4000 mm , respectiv inaltimi intre 300 mm si 600 mm, avand un numar de 4 - 12 turbine.
Instalatii speciale ptr. sablare: butelii gaz GB, roti GR, tevi si bare ELI, bare si profile TMV , sarma TRAFIL.
Instalatii de filtrare si colectare praf - Dust Collectors
cu cartue filtrante cu curatare automata cu jeturi de aer, realizate intr-o gama de tipo-dimensiuni f. diversa in functie de marimea masinilor de sablare pe care le deservesc.
Printre avantajele folosirii acestor echipamente de sablare mentionam:
- Nu necesita efectuarea de lucrari de fundatie;
-Nu necesita sursa de aer comprimat cu exceptia unui consum redus necesar pentru curatirea periodica a cartuselor filtrante;
-Prin folosirea unui agent de sablare adecvat , se pot curata , fara a afecta deloc suprafetele active , matritele , cochiliile ca si alte forme folosite in procesele de productie industriale;
-Prin intermediul controlului turatiei turbinelor , respectiv al valvelor de dozare abraziv , consumul de abraziv este optim;
-Service in garantie si post-garantie prin specialisti de inalta calificare
De asemenea, firma asigura:
-Testare / certificare mostre materiale de sablat in vederea alegerii solutiilor optime
-Piese de schimb si consumabile
-Materiale abrazive ( alice metalice, corindon, bile de sticla, granule de plastic,etc. ) .- Solutii, consultanta si asistenta tehnica
-Service in garantie si post-garantie prin specialisti de inalta calificare
Frati Technics Impex Srl
Nicolae Fratiloiu
0722300153
www.fratitech.ro
Din Gura in Gura