Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cabinete sablare cu aspiratie sau presiune
Brand
Norblast
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cabinete de sablare - ecruisare de toate dimensiunile, manuale sau automate, cu injectie sau presiune, 100% ecologice , extrem de fiabile si competitive ca pret.
Fabricatie NORBLAST Italia intr-o gama completa: Cabinete de sablare compacte; Cabinete de sablare mici si medii; Cabinete de sablare mari; Cabinete de sablare pentru piese mici ; Cabinete de sablare automate. Se asigura consultanta in alegerea echipamentului si la PIF, consumabile . Produsele sunt extrem de fiabile. Dintre domeniile de utilizare mentionam:
Indepartarea bavurilor: pentru inlaturarea bavurilor dupa prelucrarile mecanice fara a schimba forma si marimea piesei.
Pregatirea pentru finisare: Finisarea pentru pregatirea suprafetei in vederea tratamentelor ulterioare (pregatirea pentru finisare) ; finisarea tuturor suprafetelor care necesita tratamente ulterioare , ca de pilda vopsire , acoperire galvanica , cu cauciuc sau orice alt material.
Curatare: Pentru a netezi si curata toate suprafetele de metal , sticla, plastic si ceramica, pentru a indeparta stratul oxidat produs datorita tratamentului termic.
Indepartare usoara de material in vederea unei bune aparente: Pentru a inlatura usor cantitatile mici si materialele de pe piesele deformate dupa tratamente termice, greseli de productie sau proiectare, indepartarea acoperirilor de vopsea/cauciuc/rasini/galvanice s.a.m.d.
Control rugozitate: Pentru a obtine o finisare corespunzatoare si rugozitate mica a suprafetei si pentru a mari sau reduce rugozitatea suprafetei oricaror bunuri fabricate , chiar cu geometrie complexa.
Finisare speciala: Satin, satin lucios , finisare nisip si coaja de portocala (tratament tipic la matrite pentru materiale plastice) sau pentru taiere.
Ecruisare: Ecruisare controlata , pentru a plasticiza straturile superficiale ale suprafetelor pieselor mecanice de metal prin exercitare de solicitari reziduale de comprimare prin echilibrare, realizandu-se astfel rezistenta imbunatatita la anduranta.
Frati Technics Impex Srl
Nicolae Fratiloiu
0722300153
www.fratitech.ro
frati@fratitech.ro
Din Gura in Gura